Notícies

TALLER: Il·lustrar els sentits ( Activitat de la UNED a la II Jornada de Creativitat de la Coma Cros)

Data: Dissabte 9 de novembre 2019

Horari: 11:00 a 13:00 h

Lloc: UNED Girona. Coma Cros. 2on pis

Activitat gratuïta.

Públic: Adult.

Cal inscripció:

Per e-mail a : secretaria@girona.uned.es

o a través d’aquest enllaç: http://extension.uned.es/actividad/20877&codigo=

El taller consisteix en permetre’s jugar, gaudir i sentir per expressar-se. Com a punt de partida prenem els 5 sentits i el joc per reconnectar-nos amb el nostre nen interior, per així enlairar-nos en el món de la imaginació i la creativitat. Explorar i experimentar l’espai amb tots els nostres sentits i compartir la vivència des del procés creatiu.

El taller té com a eixos d’exploració creativa dos vessants:

Una d’experimentació corporal i teatral on anirem endinsant-nos en el joc, l’expressió corporal fent-nos diferents qüestions …
Que em transmet aquesta textura? Quins són els sabors de la nostra infància? Quin color tenen? On ens porten? Com ens sentim en tornar a escoltar aquell soroll? L’altra, d’exploració graficoplàstica, on anirem plasmant i il·lustrant les descobertes.

L’altra, permetre’ns tornar al nostre nen interior i experimentar amb la mirada, el cos i el cor oberts jugant i sense jutjar-nos.

Qualsevol hora és bona per retrobar-nos amb el nostre nen. Abans de vindre fes memòria… pensa la teva olor, textura, colors preferits d’infància. Visualitza els moments, les persones i els espais de joc i descobriments on més a gust et senties. I si el tens alguna fotografia o objecte que et recordi aquells dies, porta’l amb tu.

 

Més informació sobre la “II Jornada creativa de la Coma Cros”

×