Notícies

Reunió de Campus a la UNED Girona

El personal responsable de la direcció i de la coordinació acadèmica dels Centres Associats del Campus Nord-Est de la UNED s’han reunit a Salt  aquest mes de maig per planificar el nou curs acadèmic. La reunió és la primera trobada presencial des de l’inici de la pandèmia i ha comptat amb la presència de Ricardo Mairal, rector de la UNED; Ana Martín, directora del Campus Nord-est; Jesús de Andrés, vicerector de Centres Associats de la UNED; i Amèlia Pérez Zabaleta, vicerectora d’Economia. Les direccions dels centres que han assistit són les de Cantàbria, Bizkaia, Vitòria, Bergara (Guipúscoa), Tudela, Pamplona, Barbastro, Terol, Calatayud, Tortosa, Cervera, Barcelona, La Seu d’Urgell i Girona, que ha sigut l’amfitriona de la reunió.   

Un dels temes tractats durant la trobada ha sigut la implementació del nou Grau d’Educació Infantil, una de les ambicions històriques de la UNED que es farà realitat a partir del pròxim mes de setembre i que s’impartirà de forma presencial al Centre Associat UNED Girona. 

Una altra qüestió destacada és que la UNED optimitzarà la seva plataforma tecnològica per reforçar la relació amb l’estudiant, el que permetrà una millor gestió de les tutories, compartir materials docents i assessorar als alumnes d’una forma òptima. La millora permetrà també garantir la sincronització de la plataforma de classes virtuals en viu, millorar l’avaluació continua i donar un seguiment més eficient als alumnes.

×