Notícies

CUID: Prova LLiure d’Idiomes

S’obre fins al 31 de març el període de matrícula per a la Prova LLiure d’Idiomes del CUID (Centre Universitari D’Idiomes a Distància).

Si ja saps un idioma, però necessites o vols acreditar el teu nivell, presenta’t a les proves lliures del CUID. Aquesta prova s’adreça a qualsevol persona amb nacionalitat espanyola o estrangera major de 16 anys, sense necessitat de disposar de cap titulació acadèmica.

Els exàmens consten de 4 sub-proves que es desenvolupen en una única convocatòria entre el maig i el juny pel que les notes parcials no es conserven. La part oral es realitza mitjançant l’aplicació E-Oral (des d’on es vulgui) mentre que la part escrita es realitza presencialment al Centre Associat.

La UNED posa a la vostra disposició una extensa oferta d’idiomes i nivells tant en modalitat presencial com en línia. A les comarques gironines l’oferta de cursos presencials és la següent: 

  • Girona-Salt:  Anglès. Nivells: A1, A2, B1, B2, C1 i C2.
  • Girona- Alt Empordà: Anglès. Nivells: B2 i C1
  • Girona-La Garrotxa: Anglès. Nivells A2 i B1

(*)  La Prova Lliure d’Idiomes només és vàlida per acreditar el nivell d’un idioma a dins de la UNED.Per  acreditar el nivell d’un idioma davant d’altres institucions cal obtenir la certificació CertAcles, pel qual hi ha unes proves específiques.

×