Notícies

Projecte UNED100%, mesures per a una avaluació justa i per a tots

COMUNICAT 19 | COVID-19

Estimats i estimades estudiants:

Em poso en contacte de nou amb vosaltres per presentar-vos el Projecte UNED100% i traslladar-vos el document amb la informació per a l’estudiant sobre el Sistema d’Avaluació. Convocatòria ordinària juny 2020. En aquest últim es detalla el sistema d’avaluació, que està format per una modalitat d’avaluació contínua i una modalitat d’avaluació d’exàmens finals en línia. Es recull rellevant informació sobre les dates dels exàmens i el procediment excepcional utilitzat en aquesta convocatòria, les instruccions per a l’accés a l’aplicació d’exàmens en línia (Avex), les especificitats del procés de realització dels exàmens, la revisió, si cas, dels mateixos, etc. Es tracta d’un document fonamental perquè tingueu tota la informació sobre un aspecte crucial i sensible per a tota la comunitat universitària, especialment per a vosaltres, els i les estudiants, com és l’avaluació. El procediment establert té com a objectiu principal garantir l’alt nivell de qualitat dels nostres sistemes d’avaluació, un dels segells de prestigi de la nostra universitat.

El Projecte UNED100% és un programa de mesures amb el qual volem apropar-nos encara més a vosaltres, escoltar les vostres necessitats i particularitats i assegurar-nos que tots i totes, al 100%, tindreu l’oportunitat d’avaluar-vos sense renunciar a les nostres garanties de rigor i qualitat. Som conscients que, en la tasca de prosseguir amb la vida acadèmica, no podem deixar en el camí a qui, sent part de la nostra comunitat, poden tenir dificultats per adaptar-se a la nova situació. La UNED vol romandre al 100% al servei de la societat, fidel als fins per als quals va ser creada, ratificant el seu compromís amb el conjunt de la ciutadania i especialment amb la seva raó de ser, els i les estudiants.

En el document UNED100%, que us convido a llegir detalladament, coneixereu les línies de treball desenvolupades fins a la data per seguir construint una societat millor en un dels moments més difícils als quals s’ha enfrontat. En aquest projecte us oferim la possibilitat que ens expliqueu quines necessitats concretes teniu i a quines dificultats us enfronteu a l’hora d’avaluar-vos. Tot amb l’objectiu de prestar-una atenció personalitzada que gestionarem a través del Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria en estreta i fonamental col·laboració amb els centres associats.

El nostre rector, en la seva resolució del 3 d’abril, ratificada en el Ple de Consell de Govern de 22 del mateix mes, establia diversos col·lectius als quals se’ls assegurava una especial atenció. Per això, la primera mesura que prendrem és l’elaboració del CENS UNED100%, amb el qual identificarem les necessitats concretes dels esmentats col·lectius. Amb aquesta finalitat, posem a la vostra disposició un formulari en el qual podeu reflectir les necessitats que teniu per fer l’avaluació. És important assenyalar que la formalització del formulari es destina, exclusivament, als estudiants membres d’aquests col·lectius. El formulari estarà disponible des d’avui, 29 d’abril, fins al 15 de maig, inclusivament.

Finalment, vull animar-vos a apropar-vos al Projecte UNED100% i ho considereu una eina a la vostra disposició perquè, junts, tirem endavant una Avaluació 2020 excepcional per a tots però 100% UNED: Adaptats a tu.

Rebeu una afectuosa salutació,

Alberto Mingo
Vicerector d’Estudiants i Emprenedoria

 

Més informació a https://bit.ly/2KNZqU2

×