Notícies

Girona XX – XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment: presentació i debat

El dilluns 28 de febrer, a les 19 h tindrà lloc a la sala d’actes del Centre Associat UNED Girona la presentació del llibre “Girona XX – XXI. Geografia urbana d’una ciutat en moviment” del professor Narcís Sastre. Tot seguit hi haurà un debat sobre el desenvolupament de l’àrea urbana de la ciutat de Girona moderat per la periodista Maria Garcia Moreno (Diari Ara). 

Amb la col·laboració d’Àlex Barceló Llauger, segon Tinent d’Alcalde i Regidor de Territori, Serveis Públics, Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Salt; i de Martí Terés Bonet, regidor de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Girona.


El llibre proporciona una perspectiva històrica sobre els canvis urbanístics recents (1980-2020) a la ciutat de Girona a partir d’onze operacions urbanístiques o paisatgístiques emblemàtiques i una visió de futur sota el marc conceptual de la ‘Girona Soft’.

Narcís Sastre és llicenciat en Geografia i Màster en Medi Ambient per la Universitat de Girona. Postgrau en Projectes en l’Espai Públic per la UPC. Professor associat i profesor-tutor de la UNED a Girona.

×