Notícies

Oberta la preinscripció als Màsters

Del 22 de maig al 6 de juliol de 2023 s’obre el període de preinscripció per als Màsters de la UNED. 

Consulta aquí tota l’oferta de Màsters Oficials de la UNED.

A continuació us detallem com serà el procés d’admissió i de matrícula. Per a qualsevol dubte contacteu secretaria@girona.uned.es 

Procediment d’admissió
Després del 6 de juliol, les comissions de valoració començaran a gestionar les sol·licituds rebudes. La resolució es contestarà individualment a cada estudiant el 26 de juliol.

De l´1 al 8 de setembre, hi haurà una segona oportunitat per accedir als estudis de Postgrau. El termini extraordinari anirà dirigit als màsters que no completin les places ofertades. Després d’aquestes dates i abans del 29 de setembre, les comissions de valoració resoldran les noves sol·licituds.

Els alumnes matriculats amb anterioritat al mateix Màster hauran de presentar la seva sol·licitud del 12 al 27 de setembre. Aquestes sol·licituds es gestionaran abans de començar el període acadèmic. 

Excepcionalment, en cas de ser antic estudiant del Màster “Psicologia General Sanitaria”, el termini de preinscripció serà del 4 a l’11 de setembre i abans del 15 de setembre es resoldran les sol·licituds. Cal tenir present també que, el Màster Universitari “Acceso a la Abogacía” està en procés d’adaptar-se a la nova normativa pel que la preinscripció s’obrirà quan ANECA aprovi el pla d’estudis.

Un cop les preinscripcions s’hagin gestionat, sereu admesos/es a la UNED i a la Titulació específica, però per poder cursar-la haureu de formalitzar la vostra matrícula. El termini ordinari de matriculació als Màsters Universitaris per a nous i noves estudiants serà del 5 de juliol al 23 d’octubre i pels antics/antigues estudiants de Màster serà a partir del dia que rebeu l’admissió.

Hi haurà un termini extraordinari per modificar la matrícula del 5 de febrer al 12 de març. Excepcionalment hi haurà algunes titulacions que no comptaran amb la possibilitat de modificar la matrícula. Trobareu tota la informació a les pàgines web de les Facultats, Escoles o Instituts.

×