Notícies

Obert el termini de matrícula del CUID (Centre Universitari d’Idiomes a Distància)

Entre el 7 de setembre i el 22 d’octubre (termini ampliat fins al 10 de novembre), amb una oferta de 16 idiomes i fins a 6 nivells, des d’iniciació fins a alta especialització

Àrab, xinès, euskera, català, esperanto, neerlandès, rus, llengua espanyola de signes …, ¿en quin idioma i en quin lloc de l’món vols comunicar?. Ho aconseguiràs si et matricules al Centre Universitari d’Idiomes a Distància, (CUID) de la UNED. Pots fer-ho des d’ara mateix fins al 22 d’octubre. Hi ha 16 idiomes amb formats en línia i / o semipresencials, amb fins a 6 nivells, entre l’A1 i C2, als quals podràs ajustar els teus coneixements i expectatives fins al 11 de desembre. Matricula’t en el CUID de la UNED per adquirir el do de llengües que t’obrirà les portes del món laboral i els viatges pels 5 continents.

Els nivells van des del A1-, d’iniciació i primers contactes de l’àrab, xinès, japonès o rus, amb les seves particulars grafies-, al C2 el més alt dels clàssics francès, anglès i italià. Els preus de la matrícula són de 330 € en la modalitat semipresencial i de 240€ per a la modalitat en línia, però hi ha nombrosos descomptes per a famílies nombroses, estudiants o antics estudiants de la UNED i persones amb discapacitat. La inscripció pot realitzar-se a través d’Internet o en qualsevol dels centres de la UNED de totes les comunitats.

Oferta semipresencial 2020-2021 a UNED Girona

×