Activitats

La UNED organitza jornades per donar a conèixer els cursos i formacions

El Centre Associat de la UNED oferirà trobades informatives a diverses ciutats de la província: Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Girona, Olot, Ripoll, Lloret i Blanes.

La UNED vol apropar-se als ciutadans per tal de donar a conèixer totes les opcions formatives que ofereix. Per fer-ho ha organitzat xerrades informatives a diferents punts (centres culturals/educatius, ajuntaments o centres cívics) de Figueres, Sant Feliu de Guíxols, Palafrugell, Girona, Olot, Ripoll, Lloret i Blanes. El centre universitari ofereix graus, màsters i cursos arreu de comarques gironines, apostant per facilitar l’accés al coneixement a tots els ciutadans.

Les dates de les jornades són:

  • 20 de setembre: Figueres a la Fundació Clerch i Nicolau a les 19.00 h.
  • 26 de setembre: Palafrugell al Centre d’Educació Municipal a les 19.00 h.
  • 2 d’octubre: Girona a la Casa de la Cultura a les 19.00 h.
  • 3 d’octubre: Sant Feliu de Guíxols a la sala de Plens de l’Ajuntament a les 20.00 h.
  • 4 d’octubre: Olot a la UNED Garrotxa a les 20.00 h.
  • 9 d’octubre: Lloret de Mar a la Casa de Cultura a les 19.00 h.
  • 10 d’octubre: Blanes a la Sala d’actes de la Biblioteca comarcal a les 19.00 h.
  • 16 d’octubre: Ripoll a la Biblioteca Lambert Mata a les 19.00 h.

En les sessions no només s’expliquen les possibilitats que ofereix la institució a nivell d’estudis reglats (Accés Universitari, Graus, Màsters o Doctorats), si no que també la possibilitat de cursar idiomes (on-line o semipresencials) i els cursos d’extensió universitària, especialment els cursos UNED Sènior que es fan a diverses poblacions de la província, destinats a majors de 50 anys, i que són cursos sobre temàtiques d’interès, que compten amb ponents locals de primer nivell.

La matrícula de tots els estudis està oberta, això si cal tenir present que als estudis reglats (Graus, Màsters i altres) és fins el 23 d’octubre i els idiomes (CUID) fins el 8 de novembre els idiomes.

×