Notícies

La UNED a Girona inicia el curs 2019-2020 amb una conferència de la Dra. Dolors Bramon

Dolors Bramon i Planas,  filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà, ha estat l’encarregada d’inaugurar el curs 2019-2020 amb la conferència “La dona a l’Islam

El Centre Associat de la UNED a Salt dóna el tret de sortida al curs 2019-2020 amb un acte públic a la Sala d’Actes del Centre Associat, a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

La responsable d’inaugurar el nou curs ha estat Dolors Bramon i Planas amb una ponència on ha parlat de “La dona a l’Islam. La conferenciant és filòloga, historiadora, escriptora i especialista en el món musulmà.

L’acte ha comptat amb la presència de David Maldonado, director del Centre Associat la UNED Girona; Fermí Cunill, regidor de Salt; Albert Piñeira, president de la Junta Rectora de la UNED a Girona i vicepresident de la Diputació de Girona; i Gustavo Palomares, degà de la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia de la UNED.

Durant l’acte s’han entregat diplomes als estudiants que van finalitzar el curs el darrer any, i s’ha fer un reconeixement al professorat tutor que es jubilava.

El curs 2019-2020 s’ha iniciat amb el període de matriculació encara obert fins  a finals d’octubre. Enguany s’ofereixen 20 graus a la UNED Girona. Els cursos d’idiomes tenen la matrícula oberta fins el 8 de novembre, aquest any amb la novetat d’afegir a l’oferta presencial de francès, que s’afegeix a la d’anglès que ja es feia, i la possibilitat de seguir les tutories dels Graus des de casa de forma on-line.

×