Activitats

La UNED a Girona inicia el curs 2018-2019 amb una conferència del Dr. Narcís Bardalet

Narcís Bardalet,  especialista en medicina legal i forense, amb motiu de l’estrena del Grau de Criminologia a la UNED de Girona, ha estat l’encarregat d’inaugurar el curs 2018-2019 amb la conferència “Gestió de grans catàstrofes”

El Centre Associat de la UNED a Salt dóna el tret de sortida al curs 2018-2019 amb un acte públic a la Sala d’Actes del Centre Associat, a la Factoria Cultural Coma Cros de Salt.

El responsable d’inaugurar el nou curs ha estat Narcís Bardalet amb una ponència on ha parlat de la “Gestió de grans catàstrofes”. El conferenciant és metge especialitzat en medicina legal i forense, amb una gran experiència participant en tasques d’identificació de cadàvers del tsunami de l’Oceà Índic de 2014 a Tailàndia. Actualment és subdirector de l’Institut de Medicina Legal de Catalunya a Girona i professor a la Universitat de Girona.

L’acte ha comptat amb la presència de David Maldonado, director del Centre Associat la UNED Girona; Fermí Cunill, regidor de Salt; Albert Piñeira, president de la Junta Rectora de la UNED a Girona i vicepresident de la Diputació de Girona; i de la vicerrectora d’Ordenació Acadèmica i Qualitat de la UNED, Núria Carriedo.

Durant l’acte s’han entregat diplomes als estudiants que van finalitzar el curs el darrer any, i s’ha fet un reconeixement al professorat tutor que s’ha jubilat, així com a l’anterior Directora del Centre Associat,  Montserrat Palma.

El curs 2018-2019 s’ha iniciat amb el període de matriculació encara obert, fins al 23 d’octubre. Enguany s’ofereixen 20 graus amb la gran novetat del Grau en Criminologia. El idiomes tenen la matrícula oberta fins el 8 de novembre, aquest any amb la novetat d’afegir a l’oferta presencial el C2 d’anglès, oferint, per tant, tots els nivells d’aquest idioma.

×