Notícies

La UNED a Girona inicia el curs 2016-2017 amb una conferència de Sílvia Osuna

Sílvia Osuna, doctora en Química i premi de recerca científica FPdGi 2016, ha estat l’encarregada de donar el tret de sortida al curs 2016-2017 amb la lliçó inaugural “Els secrets dels catalitzadors de la vida”.

 

El Centre Associat de la UNED (Universitat Nacional d’Educació a Distància) a Girona) dóna el tret de sortida al curs 2016-2017 amb un acte públic a la Factoria Coma-Cros de Salt

La responsable d’inaugurar el nou curs ha estat Sílvia Osuna amb una ponència on parlarà de “Els secrets dels catalitzadors de la vida”. La conferenciant és doctora en Química i forma part del grup de recerca Química Teòrica i Modelatge i Enginyeria Molecular (QTMEM) de l’Institut de Química Computacional i Catàlisi (IQCC) de la Universitat de Girona. La investigadora va ser guardonada amb el premi de recerca científica de la Fundació Princesa de Girona 2016.

L’acte ha comptat amb la presència de Montserrat Palma, directora del Centre Associat la UNED Girona; Jordi Viñas, alcalde de Salt; Albert Piñeira, president del Patronat de la UNED a Girona i diputat comarcal a la Diputació de Girona; i Beatriz Badorrey, secretaria general de la UNED.

El nombre de matriculacions per aquest nou curs es manté a la línia dels 1.200 alumnes matriculats entre tots els Graus, Graus Combinats, Postgraus i Màsters que ofereix la UNED Girona. L’acte ha servit també per presentar la memòria del curs acadèmic 2015-16 a càrrec de David Maldonado, secretari del Centre Associat UNED Girona; lliurar els diplomes als més de 50 llicenciats, diplomats i graduats del curs anterior i també s’ha fet un reconeixement als tutors que han cessat en les seves funcions per jubilació.

 

Per a més informació:

Comunicació UNED

comunicació@girona.uned.es

Contacte: 651 53 44 30

×