Activitats

La Fundació Rafael Masó signa un conveni de col·laboració amb el centre associat UNED Girona

Un curs sobre l’arquitecte gironí que començarà el març és una de les activitats que es portaran a terme en el marc de l’acord.

La Fundació Rafael Masó ha signat un conveni de col·laboració amb el centre associat de la UNED a Girona per tal d’establir mecanismes per fomentar les activitats que duen a terme ambdues institucions entre els seus usuaris, professors i estudiants. Per part de la Fundació, va signar el conveni la presidenta de l’ens i alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, i per part del centre UNED a Girona el va signar la seva directora, Montserrat Palma.

El conveni es fonamenta en la voluntat de la fundació i del centre per col·laborar i potenciar l’organització i la difusió d’actes conjunts, l’intercanvi d’informació i la difusió de les respectives ofertes formatives, activitats educatives i culturals.

Una de les primeres activitats que es portaran a terme en el marc d’aquesta col·laboració serà un curs sènior a la UNED sobre Rafael Masó i el noucentisme gironí que començarà el 3 de març i acabarà el 16 de juny. El curs té com a objectiu conèixer el patrimoni artístic de Girona a principis del segle XX a través de la figura de Rafael Masó i, a banda de les sessions teòriques, inclou visites a alguns dels edificis més emblemàtics de l’arquitecte, com la Casa Masó.

×