Notícies

Inauguració del Curs 2023-24

El dijous 30 de novembre a les 19 h es celebrarà a la sala d’actes del Centre Associat de la UNED a Girona l’acte d’inauguració del nou curs acadèmic.

Oscar Flores, Enginyer Informàtic i Doctor en Biomedicina, serà el convidat a pronunciar la lliçó inaugural amb la conferència «Nous Lideratges en el Món del Chat GPT»

Nous lideratges pel món del ChatGPT
Vivim en un món accelerat on els canvis socials, mediambientals i tecnològics succeeixen cada cop a més velocitat. En aquest context volàtil és necessari prendre distància de les diferents urgències del dia a dia per recuperar l’essència d’allò que ens defineix com humans. En aquesta xerrada Oscar Flores reflexionarà sobre algunes de les eines que tenim a l’abast per forjar nous lideratges i com aquest mai podrà ser substituït per la intel·ligència artificial.

Oscar Flores (Calella, Barcelona, 1985) és Enginyer Informàtic, Doctor en Biomedicina (UB 2014) i Màster en Administració d’Empreses (ESADE 2015). Després de fer un doctorat sobre biologia computacional va fundar Made of Genes, una companyia de genòmica personal que ha rebut nombrosos reconeixements en la seva curta trajectòria, incloent-hi el premi a la millor startup digital per IBM a l’Startups Connect 2015.

×