50 anys

Inauguració del Curs 2022-23

El dimarts 15 de novembre a les 19 h es celebrarà a la Sala d’Actes del Centre Associat de la UNED a Girona l’acte d’inauguració del nou curs acadèmic. 

La doctora Carmen Salcedo, especialista en projectes educatius i socials, serà la convidada a pronunciar la lliçó inaugural del Curs Acadèmic 2022-23 amb la conferència “L’educació com a ruta compartida de compromís i alliberament”.

L’acte d’enguany s’emmarca en la celebració del 50è aniversari de la UNED i en l’estrena del Grau d’Educació Infantil que ja s’imparteix a les comarques gironines des del passat mes d’octubre.

Carmen Salcedo
Doctora en Antropologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​és experta en disseny i desenvolupament de projectes educatius i socials centrats en la inclusió de col·lectius vulnerables, la innovació metodològica i la promoció cultural. La seva tasca professional s’ha desenvolupat entre Espanya i Llatinoamèrica mitjançant ONG, fundacions empresarials i administracions públiques. Actualment, és sòcia i directora de Recerca i projectes educatius a UpSocial.

L’educació com a ruta compartida de compromís i alliberament
Des de la nostra condició d’estudiants i docents universitaris, com a futurs i presents professionals amb formació qualificada, els reptes socials ens interpel·len per desenvolupar i aplicar el nostre coneixement d’una forma transformadora. En l’actual context, el compromís i l’aprenentatge continu son ineludibles així com també ho són la nostra vocació educadora. A partir de la propia experiencia en intervenció socioeducativa i des d’una mirada antropològica, la ponent compartirà les claus per a convertir els reptes de la comunitat educativa en oportunitats de desenvolupament personal i col·lectiu.

  • Data i hora de la inauguració: Dimarts 15 de novembre de 2021, a les 19 h
  • Lloc: Sala d’actes del Centre Associat (Factoria Coma Cros, Sant Antoni, 1. Salt)
  • Podeu seguir l’acte en directe aquí.
×