Activitats

Inauguració del Curs 2021/22

El dimarts 16 de novembre a les 19 h es va celebrar a l’Auditori de la Coma Cros, l’acte d’inauguració del nou curs acadèmic. 

La lliçó inaugural d’enguany la va pronunciar la doctora Marga Nadal, directora de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona, i va tractar sobre els “avenços de la recerca biomèdica durant la pandèmia”. 

També ens hi vàren acompanyar el Quartet de vent del Conservatori de Música “Isaac Albéniz” de la Diputació de Girona, que oferiren tres intervencions musicals al llarg de la vetllada.


Marga Nadal és doctora en biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona en el camp de la Citogenètica molecular humana i va obtenir un màster en Genètica humana a la Indiana University–Purdue University Indianapolis (EEUU). Entre els anys 2003 i 2007 va ser investigadora el programa Ramón y Cajal a l’IDIBELL i l’any 2008 va incorporar-se com a investigadora a l’ICO-Hospitalet. La seva trajectòria en la gestió de la ciència, la va iniciar l’any 2009, quan es va incorporar com a adjunta a la Direcció Científica de l’IDIBELL.  Ha participat activament en la revisió dels criteris per a conformar grups de recerca, la internacionalització institucional, el pla d’infraestructures de recerca i la gestió de les plataformes, així com l’estratègia de comunicació i la política de la propietat intel·lectual i creació d’empreses. Ha sigut assessora científica durant quatre anys de la Fundació La Marató de TV3. Actualment és la directora de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona. 

Trobareu el programa de mà aquí.

Galeria d’imatges

×