Notícies

Exàmens setembre 2024

L’avaluació del mes de setembre tindrà lloc de forma presencial a la seu del Centre Associat de la UNED a Girona (C/ St. Antoni 1, 2n pis. Factoria Cultural Coma Cros) del 2 al 7 de setembre de 2024.

一 Pautes a tenir present durant l’avaluació 

  • Recordeu que és imprescindible dur sempre el DNI o el passaport així com el carnet d’estudiant físic. En cas de no disposar del carnet d’estudiant, contacteu amb la secretaria del centre (972 21 26 00 –  info@girona.uned.es)
  • Cal estar al centre almenys 15 minuts abans de l’inici de cada prova i tenir els telèfons i smartwatches apagats: mantenir el telèfon encès i a damunt de la taula pot donar lloc a malentesos i el Tribunal podría considerar obrir-vos un expedient. 
  • No es pot entrar a l’examen amb un retard superior als 30 minuts i tampoc sortir de l’aula fins que no hagin passat 30 minuts.
  • Podeu consultar l’horari dels vostres exàmens al Campus (“El meu escriptori”) o bé en aquest enllaç.
  • En cas de voler-vos examinar en un altre centre de la UNED us recomanem avisar al centre en qüestió amb la suficient antelació.

一  Qualificacions
Les qualificacions dels exàmens es faran públiques vint-i-cinc dies després de finalitzar els exàmens i es podran consultar a través de la Secretaria Virtual (Campus UNED), a la qual podeu accedir amb el vostre identificador.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×