Notícies

Convocatòria d’exàmens

L’avaluació del mes de maig de 2024 tindrà lloc de forma presencial a la seu del Centre Associat de la UNED a Girona (C/ St. Antoni 1, 2n pis. Factoria Cultural Coma Cros) les setmanes del 20 al 24 de maig i del 3 al 7 de juny de 2024. 

Aula d’estudi

Durant les setmanes d’exàmens el Centre Associat de la UNED a Girona estarà obert de 8.30 a 14 h i de 15 a 21 h per a totes aquelles persones que vulguin venir a estudiar.

一 Durant els exàmens

  • Porteu sempre el DNI o el passaport així com el carnet d’estudiant físic. En cas de no disposar del carnet d’estudiant, contacteu amb la secretaria del centre (972 21 26 00 –  info@girona.uned.es)
  • Cal estar al centre almenys 15 minuts abans de l’inici de cada prova i tenir els telèfons apagats: mantenir el telèfon encès i a damunt de la taula pot donar lloc a malentesos i el Tribunal podría considerar obrir-vos un expedient. 
  • No es pot entrar a l’examen amb un retard superior als 30 minuts i tampoc sortir de l’aula fins que no hagin passat 30 minuts.
  • Trobareu els horaris dels vostres exàmens al Campus (“El meu escriptori”).
  • En cas de voler-vos examinar en un altre centre de la UNED us recomanem avisar al centre en qüestió amb la suficient antelació.

一  Qualificacions

Les qualificacions dels exàmens es faran públiques vint-i-cinc dies després de finalitzar els exàmens i es podran consultar a través de la Secretaria Virtual (Campus UNED), a la qual podeu accedir amb el vostre identificador.

×