Notícies

Exàmens finals, dubtes freqüents

Amb aquesta entrada volem donar resposta als principals dubtes del procés d’avaluació del curs acadèmic 2020-21.

Quan i com es faran els exàmens? 
Els exàmens del segon quadrimestre són del 24 al 28 de maig i del 7 a l’11 de juny de 2021. Els estudiants de Grau i Màster s’avaluaran en línia i per grups durant la primera i segona setmana. Els estudiants dels Cursos d’Accés per a majors de 25 i 45 anys i de la Prova de Lliure d’Accés ho faran de forma presencial, del 24 al 29 de maig de 2021. 
Per saber el dia i l’hora dels vostres exàmens consulteu aquesta pàgina.

Estudiants de Grau i Màster. Què he de tenir en compte a l’hora d’examinar-me? 
La vostra avaluació es farà a través de l’aplicació AvEX (Aula Virtual de Examen) i haureu de:

  • Disposar del codi d’accés personal que obtindreu a l’aplicació.
  • Disposar d’una fotografia al vostre expedient. Si teniu carnet d’estudiant vol dir que ja n’hi teniu, i per tant no heu de fer res. Si no, haureu d’enviar un correu a info@girona.uned.es, amb una fotografia tipus carnet en format .jpg indicant nom, cognoms i DNI.
  • Accedir 20 minuts abans de l’hora d’inici de la vostra prova a l’“aula examen” de l’aplicació AvEX.

Com em connecto a AvEX?
Des de la pàgina d’UNED en línea. També teniu a disposició el document “Mi checklist para los exámenes con AvEX”, una guia fàcil per abordar els exàmens de la UNED en línia.

No puc fer els exàmens des de casa. Quines opcions tinc? 
Si no disposeu dels mitjans tècnics o tecnològics necessaris o la vostra situació particular us impedeix examinar-vos des de casa truqueu al 972 21 26 00. Des de la UNED Girona es facilitarà una aula equipada amb els mitjans necessaris per a realitzar els exàmens. 

Què faig si tinc problemes tècnics?
Si teniu qualsevol problema tècnic a l’hora de realitzar els exàmens des de casa, poseu-vos en contacte amb el Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) i ompliu el formulari. 

Recorda:

  • Podeu resoldre els vostre dubtes a través del nostre correu (info@girona.uned.es), per telèfon (972 21 26 00) o per Whatsapp (689 871 454)
  • Si no esteu familiaritzats/des amb AvEX és molt recomanable fer uns quants exàmens de prova uns dies abans dels exàmens. Podeu accedir a la modalitat de prova fins a l’últim dia de l’avaluació. La tronareu a dins de l’aplicació.

Recursos:
Preguntas frequentes sobre UNED AvEX

×