Notícies

Ampliada la matrícula per als 16 idiomes del Centre Universitari d’ Idiomes Digital i a Distància de la UNED

El CUID ha ampliat el seu termini de matrícula una setmana,  fins al pròxim 16 de novembre. El Centre Universitari d’Idiomes Digital ja Distància, que ofereix l’ensenyament de 16 idiomes entre els quals s’inclouen com a novetat en aquest curs el neerlandès i l’esperanto, ofereix així la possibilitat als estudiants que encara no ho hagin fet d’accedir a qualsevol de seus cursos, tant en la modalitat en línia com semipresencial amb tutories en els centres associats. Precisament tots els cursos online dels 16 idiomes que componen l’oferta acadèmica del CUID poden beneficiar-se dels avantatges de la formació bonificable que regula el Servei Públic d’Ocupació Estatal (SEPE) i la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació (FUNDAE), del qual la UNED ja és entitat acreditada, pel que la seva matrícula resultaria gratuïta tant per als empleats com per a les empreses que ho sol·licitin. Finalment, el CUID ha anunciat que tots els seus alumnes, independentment de l’idioma que estudiïn, podran beneficiar-se del 75 per cent de descompte en el preu de les taxes d’examen de la certificació ACLES per als nivells B1, B2 i C1 d’anglès, B1 i B2 de francès i B1 i B2 d’alemany. La matrícula es realitzarà de forma online fins al 16 de novembre.

Els 16 idiomes que conformen l’oferta acadèmica del CUID estan englobats en el context de l’Espai Europeu d’Educació Superior. Les dues novetats d’aquest curs acadèmic, el nivell A1 (elemental) de neerlandès i el nivell A2 (bàsic) d’esperanto, s’incorporen així a un quadre de llengües que completen l’espanyol per a estrangers, alemany, francès, anglès, italià, portuguès , àrab, xinès, japonès, rus, català-valencià, gallec, euskera i llengua espanyola de signes. El CUID ofereix també la possibilitat d’acreditar d’una llengua mitjançant un únic examen, sense necessitat de realitzar el curs complet, a través de la convocatòria de prova lliure d’acreditació de nivell d’idiomes.

El CUID emet un certificat gratuït per cada nivell superat. En el cas d’alemany B1 i B2, francès B1 i B2, i anglès B1, B2 i C1, el CUID compta amb exàmens amb acreditació CertACLES, segell de màxima qualitat, reconegut per CercleS (Confederació Europea de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior ) i acceptat com certificació per a l’acreditació de nivell d’idiomes per la Crue (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles). Tots els alumnes del CUID podran gaudir d’una reducció del 75 per cent en el preu de les taxes d’aquesta certificació, que es reduirà dels 100 € actuals a 25 €.

L’oferta del CUID s’emmarca en el context de la Formació Permanent de la UNED, la matrícula és oberta fins l’1 de desembre en període ordinari i fins el 16 de gener de 2019 a període extraordinari.

Accedeix aquí a la informació completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×