Notícies

El Dr. David Bueno farà la conferència inaugural del curs 2017-18

Enguany la conferència de l’acte acadèmic d’inauguració del nou curs la farà el Dr. David Bueno, que parlarà de Neurociència i educació.

David Bueno i Torrens (Barcelona, 1965) és doctor en biologia i professor de genètica a la Universitat de Barcelona.

La seva trajectòria professional i acadèmica s’ha desenvolupat a Barcelona i Oxford, i s’ha centrat en la genètica del desenvolupament i la neurociència, i la seva relació amb el comportament humà. Fa classes de diverses matèries del camp de la genètica i ha publicat més de cinquanta articles científics en revistes especialitzades. En l’àmbit de la divulgació científica, ha publicat set llibres per apropar la ciència a la ciutadania, així com diversos llibres de text. El seu darrer llibre és “Neurociència per a educadors”, publicat per Rosa Sensat.

Col·labora habitualment amb diversos mitjans (El Punt Avui, Ara, La Vanguardia). L’any 2010 va guanyar el Premi Europeu de Divulgació Científica «Estudi General».

L’acte acadèmic d’inauguració de curs està previst per al dijous 5 d’octubre, a les 18 hores, a la sala d’actes del Centre Associat UNED Girona, a la Coma Cros de Salt i com en cursos anteriors, a més de la conferència inaugural es presentarà la Memòria del curs 2016-17 i es farà entrega d’uns diplomes als estudiants que hagin acabat els seus estudis el curs anterior.

Per facilitar l’assistència a l’acte, les tutories que coincideixin amb la celebració del mateix (de 18 a 20 hores) queden anul·lades al Centre Associat a Salt.

 

×