Notícies

DIXIT Girona programa la jornada “Sensibilitza’t, cuida i conviu. La història de vida com a eina de millora de l’atenció a les persones”, que tindrà lloc a la Sala d’actes del CA UNED Girona

L’objectiu d’aquesta jornada és treballar la història de vida com a eina per conèixer millor les persones ateses, dins el marc de l’Atenció Centrada en la Persona.

Els dies 15 i 22 de febrer, DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall organitza “Sensibilitza’t, cuida i conviu. La història de vida com a eina de millora de l’atenció a les persones”. Durant les sessions s’explicarà com, a partir del treball sobre les vivències de les persones usuàries, es poden dissenyar Plans d’Atenció i Vida més adequats per augmentar el benestar i la qualitat de vida de les persones ateses.

La jornada anirà a càrrec de Norma Camarillas, psicòloga, docent especialitzada en atenció sociosanitària i col·laboradora de l’àrea d’envelliment de la Fundació Campus Arnau d’Escala, i de Margarida Puigvert, treballadora social, docent de la UNED Girona i col·laboradora de l’àrea d’envelliment de la Fundació Campus Arnau d’Escala.

L’activitat està adreçada principalment al personal tècnic d’atenció sociosanitària dels serveis d’atenció domiciliària i residencial, treballadors/ores familiars i estudiants de l’àmbit.

Consulta el programa detallat en el següent enllaç.

Data: 15 i 22 de febrer de 2018, de 16 h a 19 h.

Lloc: UNED Girona. Carrer Sant Antoni, 1 de Salt

Inscripció: Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia emplenant el següent formulari. Aforament màxim 50 persones.

Organització: DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall

×