Activitats

David Maldonado, director de la UNED Girona

El fins ara director en funcions ha guanyat la convocatòria pública per cobrir la plaça

La Junta Rectora del Consorci Universitari del Centre Associat a la UNED de Girona, celebrada en el dia d’avui, ha oficialitzat la resolució de la convocatòria. Amb l’elecció del Doctor Maldonado es tanca el procés de relleu de la Direcció a la UNED de Girona, després que la Doctora Montse Palma deixés el càrrec, a petició pròpia, el passat 28 de febrer.

Quan es va produir la renúncia de la Montse Palma com a directora, i en aplicació de les normatives de la UNED, va ser el llavors secretari general, el propi David Maldonado, el que fou nomenat director en funcions. Malgrat que la Junta Rectora del Consorci Universitari del Centre Associat a la UNED de Girona podia confirmar el director en funcions com a director, per transparència i meritocràcia, es va decidir treure convocatòria pública de dit càrrec, que va sortir al BOP de la província de Girona el passat 14 de setembre. Per aspirar al càrrec, més enllà del currículum formatiu, docent i laboral, els candidats/es han hagut de presentar un projecte de Direcció per al Centre Associat de Girona.

El Rector, Dr. Ricardo Mairal, així com la Junta Rectora, han considerat el projecte d’en David Maldonado l’òptim per a continuar desenvolupant el model de la UNED a les nostres comarques. A l’hora de fonamentar l’elecció de Maldonado com a director han destacat, a part del projecte, la bona feina feta del durant el temps que ha estat secretari general i, posteriorment, director en funcions, així com la seva formació i les seves qualitats directives i personals.

Maldonado (1984) és Doctor cum laude en Economia Financera i Comptabilitat per la UdG, a més de MBA per ESADE Business School (amb estades a Georgetown University de Washington D.C., als Estats Units, l’HEC Paris de França o a la Indian School of Business de Hyderabad, a la Índia). Així mateix, a part de la UNED, on porta vinculat des del 2010, combina l’activitat docent a diverses Universitats, com la UdG, la UOC o ESADE, amb l’empresa privada, on és directiu d’una cadena hotelera espanyola. Respecte la seva activitat investigadora, està enfocada a les finances empresarials i, més concretament, a l’anàlisi de les estructures de capital de les empreses, temàtica sobre la que té diversos articles i comunicacions publicats.

×