Activitats

“Corrupció. L’organisme nociu”. Documental i col·loqui.

Dijous, 5 d’abril de 2018. 17:00 hores.

Sala d’Actes del Centre Associat UNED Girona. c/ Sant Antoni , 1, 2on. Coma Cros. Salt

Activitat gratuita i oberta a tota la ciutadania.

Projecció del documental : “Corrupció. L’organisme nociu” de Teresa Soler i Albert Sanfeliu.

Col·loqui amb:

  • Fernando Lacaba, President de l’Audiència Provincial de Girona i exprofessor de Dret del CA UNED Girona.
  • Salvador Martí, Professor de Ciència Política de la UdG.
  • Teresa Soler i Albert Sanfeliu, Directors del documental.

Activitat organitzada per UNED Girona, amb la col·laboració de la Universitat de Girona.

 

Es tractarà el tema de la corrupció a Espanya, amb la projecció del documental “Corrupció,l’organisme nociu de Teresa Soler i Albert Sanfeliu.
El documental compta amb testimonis directes de la corrupció, en uns casos per haver-la denunciat des de la “proximitat” i en altres per haver fet front a la mateixa des de diferents responsabilitats, com Carlos Jiménez Villarejo, ex-fiscal anticorrupció; Carlos Martínez, ex-inspector cursos de formació; Jaume Llansó, ex-director IMPEM; Manuel Villoria, fundador de Transparència Internacional, capítol espanyol; Albert Gadea i Maite Carol, del cas Pretòria a l’Ajuntament de Santa Coloma; o Fernando Urriticoechea, interventor de l’Ajuntament d’Elx, entre d’altres.
El documental constitueix un “relat proper i emotiu de persones que van viure i van denunciar la corrupció. Conductes exemplars que al costat d’una intensa argumentació de reconeguts experts en la matèria, ofereix una contundent eina amb informació útil i efectiva per fer front a aquesta xacra des del propi sistema i des de la implicació ciutadana ”

+ informació

×