Notícies

COMUNICAT: Fins a nou avís totes les tutories es faran a través d’AVIP/TEAMS

La mesura que fou aprovada a mitjans d’octubre pel Departament de Salut Pública de la Generalitat, el Consell Interuniversitari i el conjunt d’universitats catalanes té tots els visos de continuar durant les pròximes setmanes. En aquest sentit, fins a nou avís, a la nostra universitat totes les tutories es continuaran emetenent en línia a través del portal AVIP o Teams. 

Les instal·lacions del Centre Associat romandran obertes per continuar oferint el servei d’atenció a l’estudiant, amb l’obligatorietat de demanar cita prèvia a través del correu info@girona.uned.es. Els professors-tutors podran continuar utilitzant les instal·lacions del Centre Associat per realitzar les tutories de forma emesa. 

El Centre també romandrà obert per aquells estudiants que no disposin de mitjans tecnològics i habilitarà ordinadors per tal de garantir el seguiment de les tutories, sempre amb les mesures de prevenció pertinents.

L’emissió de tutories no és quelcom nou a la UNED ja que forma part del nostre model des de fa anys. Des de la UNED Girona responem de nou al repte per garantir la qualitat del servei i alhora facilitar la reducció de la mobilitat pel bé de la salut de tothom. 

En aquesta situació excepcional, garantir l’emissió de totes les tutories és de vital importància pel que si observeu qualsevol incidència, no dubteu en comunicar-ho a la Direcció i al PAS.

Gràcies per la vostra col·laboració. 

×