Notícies

UNED Sènior: un curs i una cloenda d’èxit

Els dies 8, 15 i 19 de juny s’han celebrat a Sant Feliu de Guíxols, Olot i Figueres respectivament els actes de cloenda dels cursos de la UNED Sènior. Amb el lema “Som un imant de Cultura. Enganxa-t’hi!”, aquest programa formatiu adreçat a persones majors de 50 anys, ha sumat durant el Curs 2022-23 més de 300 persones matriculades.

La matrícula dels cursos de la UNED Sènior ja supera el nombre d’alumnes matriculats d’abans de la pandèmia. Amb motiu d’aquesta tendència, la UNED ha impulsat enguany l’obertura d’una nova seu dedicada a aquestes formacions a Sant Feliu de Guíxols. Com a gest de reconeixement cap a aquest alumnat i per posar punt final als cursos s’han organitzat durant el mes de juny tres actes de cloenda a cadascuna de les seus.

Sant Feliu de Guíxols
El primer acte de cloenda es va celebrar al Monestir de Sant Feliu de Guíxols i va comptar amb la participació de Fran González en representació de la direcció de la UNED Girona; Pilar Giró, professora d’UNED Sènior; i l’actuació musical de Tina Gorina i Laia Pijoan. A l’acte hi van assistir Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols; Salvador Calabuig,  aleshores regidor d’Educació en funcions; i Sònia Rodríguez, responsable del Projecte Educació 360. 

Olot
L’acte d’Olot va tenir lloc a peu de carrer i va comptar amb la participació de Marta Mallarach, coordinadora d’UNED Sènior; l’actuació musical dels Ministrers de l’Escola de Música d’Olot; i la col·laboració artística de l’Escola d’Art d’Olot. A l’acte hi va assistir Pep Berga, alcalde en funcions d’Olot.

Figueres
A Figueres l’acte de cloenda es va celebrar a la Fundació Clerch i Nicolau i va comptar amb Fran González en representació de la direcció de la UNED Girona; Elena Lázaro, coordinadora de la UNED Figueres; Marta Mallarach, coordinadora de la UNED Sènior; Lluís Martínez Abad, president del Patronat de la Fundació Clerch i Nicolau; i les alumnes del curs “Música mestre, introducció al cant coral”, que van acompanyar l’acte amb una cantada de cançons populars dirigides per Pere Puig. Va assistir a l’acte Anna Morillas, tercera tinent d’alcalde i regidora d’Educació de l’Ajuntament de Figueres.

L’oferta i la matrícula dels cursos del 2023-24 estarà disponible a partir del setembre.
Per a més informació contacteu: Marta Mallarach, UNED Sènior: mmallarach@girona.uned.es

×