Notícies

Cloenda dels cursos Sènior a Salt, Olot i Figueres

Del dimarts 13 al dimecres 15 de juny es van celebrar a Salt, Olot i Figueres els tres actes de cloenda dels cursos de la UNED Sènior. Aquest programa, adreçat a persones majors de 55 anys, ofereix una gran varietat de matèries que combinen els continguts teòrics amb sortides didàctiques. 

Amb el lema per al curs vinent “Som un imant de cultura, enganxa’t”, la cloenda ha servit també per donar a conèixer l’oferta formativa des de les tres seus de la UNED a les comarques gironines i per convidar als assistents a fer arribar les seves suggerències per dissenyar un programa a mida de les seves inquietuds.

L’acte d’Olot va tenir lloc a peu de carrer, just al costat de Can Monsà i va comptar amb la participació de Fran González, en representació de la direcció de la UNED Girona; Marta Mallarach, coordinadora d’UNED Sènior; i la cantada a càrrec del cor de dones de la Garrotxa Fructus Temporis. A l’acte hi van assistir Estanis Vayreda, tinent d’alcalde de la ciutat d’Olot i Santi Reixach, president del Consell Comarcal de Girona. 

A Figueres l’acte de cloenda es va celebrar a la Fundació Clerch i Nicolau i va comptar amb la participació de Maite Oliva, directora de la Fundació Clerch i Nicolau i d’Helena Lázaro, coordinadora de la UNED Figueres; Isabel Guzmán que va exposar mitjançant fotografies tots els cursos realitzats al llarg de la present edició 2021-22.

Marta Mallarach, coordinadora de la UNED Sènior i Fran González, en representació d’UNED Girona, van agrair l’èxit de participació dels cursos i van celebrar la continuïtat d’aquest programa que cada curs “enganxa” a més públic amb inquietud per aprendre.


Per a més informació o suggeriments ens podeu escriure a info@olot.uned.es

×