Notícies

ACTIVITAT ANUL·LADA : Ciutats i cura. 10 anys de Debats en Treball Social i Política Social.

Els debats en Treball Social i Política Social celebren enguany la desena edició. Al llarg d’aquests 10 anys s’han abordat temàtiques diverses que han posat sobre la taula realitats i fenòmens vinculats amb les polítiques socials i el benestar, en un context local i global. Alguns dels temes tractats han estat els drets socials, els racismes, les perifèries, el coneixement propi de les disciplines socials, els condicionants socials de la salut, etc.

L’edició d’enguany posa el focus en les ciutats i les cures, un dels grans reptes que haurem d’afrontar en el futur més immediat.

Aquesta 10ª edició tindrà lloc en un sol dia, el dimecres 25 de març, a l’Auditori del Centre Cultural La Mercè, de Girona. Les dues primeres sessions tindran lloc al matí i a la tarda es faran les sessions 3 (projecció del documental “Los cuidados”), 4 i 5.

Qui vulgui assistir a totes les sessions s’haurà de matricular a través de la pàgina:

https://debatstreballsocial.wordpress.com/

i abonar 9 € d’inscripció (inclou dinar de càtering al Claustre de la Mercè)

Els tutors/ estudiants de la UNED que només vulguin assistir a les tres sessions de la tarda poden fer la inscripción al web d’Extensió Universitària de UNED Girona, nosaltres ja us inscriurem a la página dels Debats (així sabrem quantes persones vinculades a la UNED es matriculen).

Enllaç a la matrícula de les sessions de la tarda:

http://extension.uned.es/actividad/idactividad/21571

 

Més información: http://extension.uned.es/actividad/idactividad/21571

×