40 anys

La UNED celebra l’acte central dels 40 anys

S’hi ha presentat la publicació commemorativa dels 40 anys, l’associació d’antics alumnes del centre i un audiovisual.

El centre associat de la UNED a Girona ha commemorat aquest vespre la seva creació fa 40 anys. L’acte ha comptat amb l’assistència del rector de la UNED, Alejandro Tiana; la directora de la UNED Girona, Montserrat Palma; el vicepresident de la Diputació de Girona i president del Patronat de la UNED, Albert Piñeira; amb l’alcalde de Salt, Jordi Viñas; i la regidora de l’ajuntamentde Girona, Isabel Muradàs.

La UNED Girona ha elaborat una revista commemorativa que repassa el trajecte d’aquesta institució des dels seus inicis el curs 1975-1976. La publicació, presentada en l’acte commemoratiu, tracta sobre la trajectòria de la UNED al llarg d’aquests 40 anys, les diferents seus que ha tingut, recull el testimoni dels diferents directors, explica la nova etapa a Salt, mostra l’oferta formativa actual i parla sobre l’expansió que ha tingut la UNED a la província.

Aquest acte ha servit també per presentar l’associació d’antics alumnes del centre creada recentment. Per il·lustrar i amenitzar la commemoració de l’aniversari s’ha projectat un audiovisual on s’explica el funcionament del centre a partir de diferents experiències.

També per celebrar els 40 anys de la UNED, s’ha emès en directe des del centre un programa especial de Hora Girona de Ràdio Girona al centre, on han participat els rectors de la UNED, la UOC i la UdG, així com estudiants i professors.

×