Notícies

Informació sobre el coronavirus COVID-19. COMUNICATS

COMUNICATS DEL CENTRE ASSOCIAT UNED GIRONA

25-03-2020. 19:30 h

En aquests moments d’incertesa i dificultat sanitària, esperem que l’afectació per a vosaltres i les vostres famílies sigui el menor possible.

Des del Centre Associat UNED Girona us volem transmetre que, malgrat els centres romanen tancats, l’activitat acadèmica manté la seva planificació i els serveis de la Universitat segueixen actius per mitjans telemàtics.

A més, com sabeu, les tutories segueixen programades, mantenint el calendari habitual i els tutors us atendran a distància, utilitzant prioritàriament les eines tecnològiques de la UNED, a l’hora que us podem donar assistència en el vostre procés d’aprenentatge a través dels fòrums de les assignatures i del correu electrònic de la UNED.

Com a única novetat, fins al moment, dir-vos que s’han allargat els terminis d’entrega de les Proves d’Avaluació Continua (PEC’s) fins al mes de maig i que l’equip docent de cada assignatura determinarà la nova data de la PEC corresponent.

És molt important que mantingueu contacte amb els vostres tutors, que us donaran respostes sobre les novetats acadèmiques  i us orientaran en l’estudi de les assignatures , alhora que és rellevant revisar el vostre compte de correu electrònic de la UNED, que és el canal d’informació oficial de la Universitat per fer pública qualsevol novetat acadèmica o administrativa, així com el web del centre (www.unedgirona.org) i de la Universitat (www.uned.es)

Sense més, esperem que malgrat les dificultats actuals, pugueu continuar amb el vostre procés d’aprenentatge  i reforçar el missatge que tot l’equip docent, especialment els tutors i el personal del centre associat, està a la vostra disposició, per al que considereu.

Molts ànims en aquests moments de dificultats i fins ben aviat.

La Direcció.

*****************************************************************************

16-03-2020. 11:30 h

Seguint les recomanacions del Rectorat de la UNED, en un comunicat enviat als directors dels Centres Associats dissabte 14 de març de les 23:30 h,  i les instruccions dictades pel Govern en el decret d’Estat d’Alarma, us informem:

*****************************************************************************

12-03-2020. 19:40 h

Derivat de la recomanació institucional, així com els mandats de la UNED, per tal d’evitar el risc de contagi del COVID19 de la nostra comunitat educativa, des del Centre Associat UNED Girona s’informa que tota activitat acadèmica es restringirà a mitjans telemàtics, a través de la plataforma AVIP, suspenen tota activitat acadèmica als centres educatius de la província, a partir de demà, 13 de març.

Les mesures concretes que se seguiran, fins a nou comunicat, seran les següents:

  • Tutories i docència exclusiva per mitjans telemàtics, sense l’assistència a cap centre educatiu ni d’estudiants ni de l’equip docent.
  • Totes les tutories presencials seran substituïdes per tutories virtuals, a través de la plataforma AVIP (incloses les classes de CUID i d’Accés)
  • Es mantindran tancades totes les zones comunes de les instal·lacions, incloent Biblioteca, Sala d’Estudi i Sala d’informàtica.
  • Se suspendran les pràctiques educatives en el Centre.
  • L’atenció al públic es realitzarà prioritàriament a través del telèfon o per mail als diferents mails de suport i consultes del centre.
  • Se suspendran totes les activitats d’extensió universitària (Cursos, conferències, exposicions, UNED Sènior, etc).

Per a qualsevol incidència en el suport de la plataforma AVIP, el nostre coordinador informàtic, Sr. Joaquin Morata jmorata@girona.uned.es estarà a la vostra disposició per a solucionar qualsevol consulta.

Totes les novetats que vagin sorgint les publicarem al web del centre(www.uned.girona.org).

************************************************************************

Enllaç a la pàgina de la UNED on es publiquen els comunicats de la Seu Central  sobre les mesures que pren la universitat en relació a la crisi del coronavirus:

https://www.uned.es/universidad/inicio/COVID-19

×