Notícies

COMUNICATS. Informació sobre el COVID-19 i com afecta a la UNED.

Enllaç a la pàgina de la UNED on es publiquen els comunicats de la Seu Central  sobre les mesures que pren la universitat en relació a la crisi del coronavirus:

https://www.uned.es/universidad/inicio/COVID-19

************************************************************************

COMUNICATS DEL CENTRE ASSOCIAT UNED GIRONA

24-04-2020. 12:00 h

Carta enviada ahir pel Vicerector d’Estudiants als alumnes del Curs d’Accés per a majors de 25 i 45 anys.

Estimada/o estudiante:

Antes de nada, quisiera animarte a que continúes estudiando y preparando el Curso de Acceso para Mayores de 25-45 años y la Prueba de evaluación que conlleva el acceso a la universidad y/o la titulación convalidante de los estudios medios. Esperamos que la atención on-line de los tutores y los profesores de la Sede central te esté resultando de utilidad.

Me gustaría aclararte que el Curso de Acceso para mayores de 25-45 es formativo y preparatorio para la superación de las Pruebas de Acceso a la Universidad para Mayores de 25-45 años que vienen reguladas, programadas y diseñadas por el Ministerio de Educación y Formación Profesional. Nuestra universidad, por tanto, depende de las decisiones y directrices del mencionado ministerio en esta materia. En este sentido, la UNED, dentro de las fechas propuestas por el Ministerio, ha retrasado al máximo posible las mismas fijando la realización de las pruebas del 9 al 11 de julio. Los días 9 y 10 de julio se llevarán a cabo las pruebas de las materias específicas, y el 11 de julio se desarrollarán las pruebas de las materias generales, así como las pruebas de reserva. El calendario concreto se publicará en la web de acceso para mayores de 25-45 años.

Además, debo informarte de que se han implementado medidas de adaptación de las mencionadas pruebas con el objetivo de dotar a los exámenes de la mayor optatividad para el estudiante. En breve se detallarán las adaptaciones concretas en las pruebas de cada materia.

Te recuerdo que por estricta exigencia ministerial la realización de las pruebas es presencial.

Cualquier consulta o duda que tengas de carácter formativo debes transmitirla a tus tutores, equipo de dirección del Centro Asociado al que pertenezcas o a los profesores de la Sede central.

Confiando que tanto tú como tus seres queridos os encontréis bien de salud y con ánimo, recibe un saludo afectuoso.

Alberto Mingo. Vicerrector de Estudiantes y Emprendimiento

**************************************************************************************

25-03-2020. 19:30 h

En aquests moments d’incertesa i dificultat sanitària, esperem que l’afectació per a vosaltres i les vostres famílies sigui el menor possible.

Des del Centre Associat UNED Girona us volem transmetre que, malgrat els centres romanen tancats, l’activitat acadèmica manté la seva planificació i els serveis de la Universitat segueixen actius per mitjans telemàtics.

A més, com sabeu, les tutories segueixen programades, mantenint el calendari habitual i els tutors us atendran a distància, utilitzant prioritàriament les eines tecnològiques de la UNED, a l’hora que us podem donar assistència en el vostre procés d’aprenentatge a través dels fòrums de les assignatures i del correu electrònic de la UNED.

Com a única novetat, fins al moment, dir-vos que s’han allargat els terminis d’entrega de les Proves d’Avaluació Continua (PEC’s) fins al mes de maig i que l’equip docent de cada assignatura determinarà la nova data de la PEC corresponent.

És molt important que mantingueu contacte amb els vostres tutors, que us donaran respostes sobre les novetats acadèmiques  i us orientaran en l’estudi de les assignatures , alhora que és rellevant revisar el vostre compte de correu electrònic de la UNED, que és el canal d’informació oficial de la Universitat per fer pública qualsevol novetat acadèmica o administrativa, així com el web del centre (www.unedgirona.org) i de la Universitat (www.uned.es)

Sense més, esperem que malgrat les dificultats actuals, pugueu continuar amb el vostre procés d’aprenentatge  i reforçar el missatge que tot l’equip docent, especialment els tutors i el personal del centre associat, està a la vostra disposició, per al que considereu.

Molts ànims en aquests moments de dificultats i fins ben aviat.

La Direcció.

*****************************************************************************

16-03-2020. 11:30 h

Seguint les recomanacions del Rectorat de la UNED, en un comunicat enviat als directors dels Centres Associats dissabte 14 de març de les 23:30 h,  i les instruccions dictades pel Govern en el decret d’Estat d’Alarma, us informem:

*****************************************************************************

12-03-2020. 19:40 h

Derivat de la recomanació institucional, així com els mandats de la UNED, per tal d’evitar el risc de contagi del COVID19 de la nostra comunitat educativa, des del Centre Associat UNED Girona s’informa que tota activitat acadèmica es restringirà a mitjans telemàtics, a través de la plataforma AVIP, suspenen tota activitat acadèmica als centres educatius de la província, a partir de demà, 13 de març.

Les mesures concretes que se seguiran, fins a nou comunicat, seran les següents:

  • Tutories i docència exclusiva per mitjans telemàtics, sense l’assistència a cap centre educatiu ni d’estudiants ni de l’equip docent.
  • Totes les tutories presencials seran substituïdes per tutories virtuals, a través de la plataforma AVIP (incloses les classes de CUID i d’Accés)
  • Es mantindran tancades totes les zones comunes de les instal·lacions, incloent Biblioteca, Sala d’Estudi i Sala d’informàtica.
  • Se suspendran les pràctiques educatives en el Centre.
  • L’atenció al públic es realitzarà prioritàriament a través del telèfon o per mail als diferents mails de suport i consultes del centre.
  • Se suspendran totes les activitats d’extensió universitària (Cursos, conferències, exposicions, UNED Sènior, etc).

Per a qualsevol incidència en el suport de la plataforma AVIP, el nostre coordinador informàtic, Sr. Joaquin Morata jmorata@girona.uned.es estarà a la vostra disposició per a solucionar qualsevol consulta.

Totes les novetats que vagin sorgint les publicarem al web del centre(www.uned.girona.org).

 

 

×