Notícies

10 + 1 anys dels Debats en Treball Social i Política Social. Ciutats i cura.

A l’Auditori de la Mercè de Girona i amb el títol “Ciutats i cura” , el dia 12 de novembre d’enguany, tindrà lloc la 10ª edició dels Debats en Treball Social i Política Social.

Es tracta d’una activitat oberta i gratuita, adreçada especialment a professionals de la intervenció social i educativa, estudiants, investigadors, docents i món associatiu.

El principal objectiu dels debats en aquests 10 anys ha estat promoure la reflexió entre els professionals i estudiants de l’acció social, un objectiu modest però necessari, per tal de repensar la societat actual i al mateix temps posar en contacte el món professional i la universitat. Així mateix, els debats han cercat una certa repercussió social, exposant realitats sovint incòmodes o poc presents en les esferes polítiques i mediàtiques.

L’edició d’enguany posa el focus en les ciutats i les cures, un dels grans reptes que haurem d’afrontar en el futur més immediat. Dues realitats, aquestes, que semblen condemnades a confluir, ateses les transformacions socials en relació a l’edat i el gènere, entre altres, i la tendència cada vegada més important a situar les ciutats i els municipis com els actors de referència per a la vida en comú des de la proximitat.

Programa : aquí

Matrícula: https://debatstreballsocial.wordpress.com/  

Accés a la pàgina d’Extensió Universitària : aquí

 

×